Hírek


  Híreink forrása: Jómagam honlapja

  RFID olvasó belépéshez?

  Saját program

  Vendéglátós, vagy bolti programjaink pl. Pluto vendéglátós, vagy AV.Net, JMStock bolti programok támogatják a PIN kód kérést minden végrehajtott művelet előtt.

  Ennek több haszna is van:

  1. A felhasználókról pontosan tudni lehet, hogy milyen műveletet végeztek, nincs egymásra mutogatás.
  2. Az ügyféltérben lévő gépet illetéktelenek semmilyen módon nem tudják "piszkálni", nem látszanak fontos adatok.

  Gyorsan forgó üzletmenetben viszont zavaró lehet, hogy minden felhasználónak be kell ütnie a kódját, pl. vendéglátós környezetben az érintőképernyőn. Ez jelentősen lassítja a program használatát.

  Ezzel szemben egy a képernyő mellé szerelt RFID olvasó jelentősen meggyorsítja a dolgot, rárakja a dolgozó a kártyáját - a program működik, elveszi a kártyáját - a program nem működik.

  A kártya olvasó folyamatosan figyeli, hogy van-e kártya ráhelyezve, ha nincs, akkor automatikusan zárja a program képernyőjét, az nem reagál semmire.

  Biztonság fokozása...

  Egyes programjainkhoz (Plútó / PlutoTouch, JMStock / VillamABC) elérhető gyors értékesító (rendelés felvevő) felület érintő képernyőhöz optimalizálva. A teljes programot a vevőtérben vagy boltban nem is szükséges telepíteni, azt elegendő az irodában, vagy a központban futtatni.
  A fő alkalmazásokra így nincs szüksége pl. az eladónak - pincérnek, a teljes program pl. egy pen-drive-on is elhelyezhető az üzletvezetőnél.
  Az üzletvezető valamit meg akar nézni: bedugja a Pen-drive-ot, használja a programot, majd kihúzza, és már nincs is elérhető információ a számítógépen.

  Lásd még:
  Plútó vendéglátós | AV.Net mobiltelefon kereskedés | JMStock bolti rendszer